Inspiro si noua gamă de spumante de la Chateau Vartely

Gama Inspiro de la Chateau Vartely a adus o schimbare la față, fiind însoțită de o nouă etichetă care subliniază eleganța și rafinamentul acestor vinuri remarcabile. În cadrul întâlnirii noastre la Crama 91, am avut ocazia de a degusta aceste vinuri deosebite, alături de alte creații ale cramei. Patru dintre cele mai recente adiții la gama Inspiro au fost prezentate cu mândrie: Inspiro Spumant Alb din Fetească Regală, brut; Inspiro Spumant Rose din Pinot Noir, sec; Inspiro alb Muscat, demisec; Inspiro Rose Muscat, demisec. Fiecare vin a avut personalitatea sa distinctă, de la aromele proaspete și efervescente ale spumantelor până la dulceața delicată a vinurilor demiseci. Alături de acestea, am avut ocazia de a degusta și alte vinuri care nu au fost spumante, precum Individo alb Pinot Gris și Chardonnay, care au dezvăluit arome fructate și elegante, și Individo roșu Rara Neagră, Malbec și Syrah, cu structuri bogate și note complexe.

Chiar de Ziua Basarabiei am făcut cunostinta cu vinurile din Orhei, iar orheianca Svetlana Matvievici ne-a îmbătat atunci nu doar cu cuvinte ci și cu arome din toate gamele cramei. Acum am avut bucuria să ne reîntâlnim și să ne împărtășească detalii despre noutățile de la Chateau Vartely.

Dacă folosiți codul de discount svetlana15 pe site-ul cramei aveți o reducere de 15% la produsele Chateau Vartely.

Experiența culinară a fost deasemenea un element esențial al întâlnirii noastre la Crama 91, iar mâncarea pregătită cu migală a fost pe măsura vinurilor fine degustate. O ciulama de pui cu mămăliguță a fost aleasa perfectă pentru a însoți aromele și texturile vinurilor. Combinația de gusturi autentice și bogate a oferit o experiență culinară deosebită, în care mâncarea și vinurile s-au completat reciproc, accentuând notele și aromele distincte.

Individo Rară Neagră, Malbec și Syrah, singurul roșu de la degustare, a fost și de data aceasta potrivirea perfectă cu bunătățile din farfurie.

La finalul serii, am fost încântați să participăm la „piesuca” pregătită de talentatul Iulian Fira. Protagoniste au fost Svetlana și Roxi, care și-au etalat valențele actoricești nedescoperite. Svetlana, cu grația și expresivitatea sa, a interpretat personajul principal, aducându-l la viață prin emoție și autenticitate. Roxi, cu energia sa debordantă și spiritul jovial, a adus un plus de amuzament și bucurie în poveste. Momentul teatral a completat experiența noastră la Crama 91, aducând un zâmbet pe chipurile noastre și creând o atmosferă de distracție și bucurie.

Întâlnirea noastră la Crama 91 a fost din nou un prilej de bucurie și inspirație, în care am avut oportunitatea de a degusta vinurile fine din gama Inspiro de la Chateau Vartely. Fiecare vin a fost o descoperire fascinantă, oferind o paletă largă de arome și nuanț

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.