Shazam! 3D la Inspire Cinema VIP Electroputere

Am avut ocazia sa vad noul cinematograf VIP Inspire Cinema din Craiova.

Pe langa minunatele fotolii rabatabile în care te poți relaxa mai ceva ca pe canapeaua de acasă, am remarcat un ecran de dimensiuni mai mult decât rezonabile și un sunet surround de bună calitate

Despre filmul Shazam! 3D am cuvinte de laudă. Eroii filmului, realizat de cei de la DC, sunt amuzanti și cu probleme dintre cele mai pământești, dar cu suflete si scopuri dintre cele mai nobile.

Când Bill îi prezintă lui Freddy noua familie adoptivă îi spune:

They seem nice, but don’t buy it. It gets real Game of Thrones around here. *snorts* Dude, just messing around, you’re looking at me like ‘why so dark?’ You’re a disabled foster kid, you’ve got it all.

Toți avem puteri nebănuite de supererou… e nevoie doar de puțină magie ca să le scoatem la suprafață. Billy Batson, de exemplu, nu trebuie decât să spună „SHAZAM!” astfel încât, dintr-un adolescent isteț de 14 ani să devină un ditamai supereroul, grație atingerii magice a unui vrăjitor.
Un suflet de copil într-un corp superdotat, Shazam profită de puterile sale exact așa cum ar face orice adolescent: se distrează folosindu-le! Poate zbura? Poate vedea prin pereți? Poate produce fulgere cu mâinile? Poate sări peste teste? Shazam va testa limitele abilităților sale cu naivitatea și bucuria unui copil. Însă va trebui să învețe rapid să își stăpânească puterile pentru a face față confruntării cu forțele distrugătoare ale dr. Thaddeus Sivana (Mark Strong).
O producție New Line Cinema, cea mai nouă aventură din Universul DC Comics, „Shazam!” aduce povestea de început a unui super erou atipic și simpatic, din 5 aprilie pe marile ecrane din toată țara. (Sursa: CineMagia – www.cinemagia.ro)

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.