PoftiFest, un festin culinar pentru toate poftele

Pentru mine a fost prima dată când am pășit pe tărâmurile Gherceștiului, nu mă avântasem mai departe de intersecția cu vechea pistă ce face legătura între Fabrica de Avioane Craiova și Aeroportul Craiova. Cum am ajuns aici? Am auzit un zvon cum că ar fi aici un festival culinar cu produse care mai de care. Chiar așa a fost. Drumul asfaltat ce se desprinde din șoseaua de centură a Craiovei și se duce către dreapta la intersecția cu Fabrica de Avioane Craiova, face o mică curbă după care se văd câteva hale. Una dintre aceste hale este sediul UPI, cu poftă!  UPI este o firmă de distribuție cu filiale în peste 25 de județe și produse rafinate ce se adresează mai ales saloanelor de evenimente și clienților HoReCa.

Pentru a marca ocazia deschiderii filialei de la Craiova cum se cuvine, a fost lansat PoftiFest. Nu mică mi-a fost mirarea când am văzut aici două hale cochete și un cort de evenimente aproape plin cu invitați, care mai de care, cochetând cu câte o cafea sau un pahar de vin. Pe partea dreaptă două standuri cu cafea, apoi standul cu vinuri de la 1000 de chipuri, un stand cu brânzeturi dintre cele mai alese, un stand pentru carnivori dar si unul cu produse vegane care concurau în gusturi rafinate atât de bine că nici nu mi-a venit să cred. După standul vegan am făcut o oprire la cel cu dulciuri unde o inghețată nemaipomenită mă aștepta topită, parcă știind că și eu mă voi topi după ea, acompaniată de torturi și prăjituri.

În capătul salonului pe o masă de dimensiuni generoase se întindeau aranjamente de aperitive și antipaste dintre cele mai dichisite, pentru ca mai apoi bucătarii să fie prezenți cu toate acareturile pregătind platouri sofisticate pentru invitați

Produsele s-au potrivit de minune cu toate gusturile și nu cred că a plecat cineva cu burta neîmplinită. Evenimentul mi-a depăși așteptările, începând cu brânzeturile asortate, roțile de grano padano și gorgonzola, burgerii, platourile cu preparate din pește minuțios asortate și până la înghețata care mă face și acum să mă întreb cum aș putea face să ne reîntâlnim.

Stăm conectați la pagina de facebook și așteptăm cu nerăbdare evenimentul următor.

S-avem poftă de viață, zic!

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.