11 ani de Craiova Blog Meet la Crama 91

S-au implinit 11 ani de Blog Meet și am ajuns să sărbătoreasc și eu 4 ani de când am descoperit gașca blogosferică olteană și Asociația Bloggerilor Olteni.

Au trecut 4 ani cu amintiri frumoase în care am descoperit sau redescoperit locuri și prieteni noi, dar mai ales o comunitate de oameni care sunt pasionați de a împărtăși gânduri și experiențe culturale și culinare și nu numai prin intermediul blogului.

Pentru a marca cei 11 ani de Blogmeet am apelat la colega noastră de breaslă blogosferică Diana Popa și la conexiunea ei cu lanțul hotelier Bacolux si locația din Craiova, Bacolux Craiovița Hotel & Events.

Așa am ajuns să aniversăm 11 ani de întâlniri lunare Craiova Blog Meet la Crama 91, în locația Bacolux Craiovița Hotel & Events.

Și uite așa am început să vizităm „vastele apartamente” cum era replica din „Casa cu suricate” de David Drábek.

Numai că noi nu am găsit nici o suricată aici ci doar lux și fast, cam așa cum cere publicul craiovean amator de nunți, chefuri și cumetrii dar și niște apartamente cu toate dotările pentru business (cum ar fi imprimantă) și chiar si un geam care e pentru a avea lumină naturală la baie dar și ca să poți trage cu ochiul la duș. De ce nu dacă ai ce să privești sau vrei să te lași privit.

Și uite că până la urmă am găsit și eu locul preferat, înafară de terasă, Crama 91.

Crama 91 este chiar o cramă, ați ghicit. Dar în crama aceasta nu numai că te poți bucura de licori bahice și vinuri speciale dar ai la dispoziție și o bucătărie cu meniu variat.

Preparatele de la bucătărie au avut succes maxim și au dispărut rapid, eu și colega mea Laura ne-am fi dorit mai multe preparate vegetariene care s-au evaporat primele, ca întotdeauna.

Dar vedeta serii a fost vinul de la Sâmburești și am dat gata sticlă după sticla de Sauvignon Blanc, Chardonnay, Roze, Merlot și Cabernet Sauvignon.

Așa a devenit extrem de necesar să mai luăm și pauze de hidratare între paharele de vin și bucatele savurose. Și uite și dovada, la Daniel.

Dar vedetele serii nu au fost numai culinare și licoroase ci și artistice.

Poate special pentru ca să o facă să uite de supărarea cauzată de evaporarea platourilor cu preparate vegetariene, Laura a fost aleasa pentru rolul principal din piesa Ciorapii regelui Arthur, de Floyd Dell, pregătită de Iulian Fira.

Dar pana la urmă se pare că noi am fost cei salvați pentru că Laura a dovedit capacități artistice extraordinare.

După ce ne-am minunat de talentul actoricesc al celor implicați în piesa montată de Iulian Fira, am avut încă o apariție scenică de excepție: renumitul tort făcut de mama lui Geordan.

Deși nu l-am cunoscut încă pe Geordan pot spune că am cunoscut minunăția culinară prăjiturită de mama lui. A fost delicios. Mulțumim, mama lui Geordan!

Și ca să fie seara completă am incins și ringul de dans și am pe-trecut prin mai toate genurile ca sa mulțumim pe toată lumea.

Dar ce va mai zic, ne-am distrat pe cinste, după cum vedeți și din pozele realizate de fotograful Ion Mihaescu

Update: Dacă sunteți curioși de piesă puteți vedea dovada talentului actoricesc dezvaluit anterior pe blogul lui Daniel Botea.

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.