King Richard, biografia celor doua mari tenismene

Bazat pe o poveste adevărată, „Regele Richard: Crescând campioni” urmărește călătoria lui Richard Williams, un tată intransigent, care a contribuit la creșterea a doi dintre cei mai talentați sportivi din toate timpurile, care vor ajunge să schimbe tenisul pentru totdeauna.
Urmărind o viziune clară a viitorului lor și folosind metode neconvenționale, Richard are un plan care să le ducă pe Venus și Serena Williams de pe străzile din Compton, California, pe scena globală ca personalități legendare. Filmul arată puterea familiei, perseverența și credința neclintită ca mijloc de a realiza imposibilul și de a influența lumea.

King Richard este un film biografic dramatic, plin de căldură, despre o familie unită și perseverență. Regizorul Reinaldo Marcus Green și scriitorul Zach Baylin au realizat un film grozav despre atingerea imposibilului prin perseverentă. Se bazează pe povestea adevărată despre superstarurile tenisului Venus și Serena Williams și modul în care au ajuns la glorie și rolul jucat de tatăl lor. Atât iubitorii tenisului cât și oricine iubește filmele inspiraționale îl vor aprecia.

King Richard urmărește călătoria lui Richard Williams (Will Smith), tatăl și antrenorul celebrelor jucătoare de tenis Serena Williams (Demi Singleton) și Venus Williams (Saniyya Sydney). Arată cum, chiar și fără a avea o experiență în sport, echipament slab, terenuri de tenis învechite și resurse financiare limitate, a reușit să ghideze cariera fiicelor sale și să le aducă printre cei mai buni sportivi din istoria tenisului. Williams a fost un tată nedescurajat, motivat, cu o viziune clară pentru a-și transforma fetele în superstaruri talentate folosind propriile sale metode neconvenționale.

Personajele principale sunt Richard Williams, Venus Williams, Serena Williams, Demi Singleton, Oracene ‘Brandy’ Williams (Aunjanue Ellis), Paul Cohen (Tony Goldwyn) și Rick Macci (Jon Bernthal). Deși acest film durează două ore, timpul trece repede prin jocul și comedia câștigătorului a două Oscaruri, Will Smith. Veți trăi diverse emoții în timp ce vizionați acest film – inspirație, tristețe și fericire. Muzica este uimitoare, iar melodia lui Beyonce „Be Alive” rezumă într-adevăr călătoria prin care au trecut fetele în ascensiunea lor spre vârf.

Mesajul transmis prin King Richard este să nu renunți niciodată și să crezi în tine și în cei apropiați, indiferent de circumstanțele. Surorile Williams proveneau dintr-un cartier rău famat, iar familia lor nu avea banii și resursele necesare pentru a le antrena în mod corespunzător. Totuși, nu au lăsat aceste greutăți să le doboare și, în cele din urmă, să domine lumea tenisului. Tatăl lor, Richard Williams, a avut un vis și un plan și s-a ținut de el. Și-a învățat și familia să viseze la lucruri mărețe, în ciuda oricăror obstacole.

surse: IMDB si Cinemagia.ro

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.