Sperante la borcan de la Sundaybites.ro

Prin intermediul colegilor de la ASBO in frunte cu Daniel Botea, am avut prilejul să descopăr multe inițiative care imi dau multă speranță în ceea ce privește viitorul produselor românești.

Mai nou am făcut cunoștință cu mica afacere de familie a celor de la Sunday Bites

Eu unul am mari sperante in aceste mici intreprinderi cu suflet mare si am si mai multa incredere in produsele si in intentiile lor decat as puta avea vreodata in vreo corporatie din industria alimentara.

Desi Romania nu este nici pe departe tărâmul făgăduinței in ceea ce privește micii producatori, sunt câțiva care reusesc sa străpungă hățișurile „capitalismului” de tipic românesc, ca sa titrez din documentarul intitulat „Kapitalism, rețeta noastră secretă”

Mesajul pe care-l transmit ei ca producatori locali este ca toate produsele sunt fără zahăr, fără sare, fără conservanți, fără alte uleiuri adăugate și fără grăsimi hidrogenate.

Produsele Sunday Bites sunt produse in România, sunt vegane si gluten free. Unt de arahide, nuci ori semințe, surse bogate de proteine, grăsimi sănătoase, vitamine, minerale, antioxidanți și fibre: combinații între nutritiv și delicios.

Este nevoie sa fim din ce in ce mai selectivi cu furnizorii noștri din alimentație. Ceea ce consumăm nu are impact numai asupra organismului nostru ci si asupra mediului înconjurător.

Prietenii noștri de la Sunday Bites fac tot ce pot sa reduca impactul tău, ca și consumator, asupra mediului. Cel mai notabil gest, care poate părea puțin celor care nu cunosc aspectul, este că incearca sa recupereze borcanele și să le refolosească. Asta înseamnă să ai contact direct cu producătorul tău local. Asta înseamnă să fii mai responsabil.

Am înțeles că au un Unt de arahide crocant de vis. Mie mi-a plăcut la nebunie minunatul Unt de Caju, nu este uleios si nici nu a fost nevoie sa îl amestec. Probabil fiind proaspăt și-a păstrat consistența si nu au apucat să se se separe uleiurile.

L-am servit pe o gofră cu puțină dulceață de prune și a fost delicios.

Sa aveți poftă de viață!

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.