Târgul de turism al Olteniei 6-8 Martie 2020

Devenit deja o tradiţie, cel mai mare eveniment dedicat turismului din regiunea Olteniei- Targul de Turism al Olteniei se adresează persoanelor în căutare de vacanţe în noi destinaţii, pe care să le rezerve la cele mai avantajoase preţuri.
Un avantaj important pentru public este faptul că târgul aduce împreună agenţiile de turism, astfel că într-o singură zi, în acelaşi loc, pot fi analizate mai multe posibilităţi de călătorie pentru 2020
Si-au anuntat intentia de a participa un numar de peste 80 de firme expozante si peste 600 de firme vizitatoare din domeniile: turism, hoteluri si pensiuni, restaurante, baruri si cafenele, firme de catering, companii de transport auto si feroviar, companii aeriene, asociatii de turism, companii de asigurari.
Niciodata nu a fost mai simplu sa calatoresti!
Agentiile de turism prezente prezente la targ te asteapta sa-ti contureze vacanța completă: pachete cu avion sau autocar, circuite turistice, croaziere, pachete pentru seniori si cazări în toată lumea!

Pe toata durata târgului, agenţii de turism Star Tours / Prestige Tours / Wuvam Tours / TropicalTour / Oltenia Tour / Duo Trave l/ Destine Holidays / Gorj Turism îşi vor întâmpina vizitatorii cu reduceri Early Booking de până la 35 %, atât pentru destinaţii in străinătate, cât şi pentru destinaţii interne.

  • Antalya – Charter din Craiova
    Recunoscuta drept cea mai populara destinatie de vacanta a turcilor, Antalya este alegerea potrivita atat pentru un concediu in familie, cat si pentru o escapada cu prietenii.
    Noutate: Cele 3 chartere catre Antalya cu plecare din Craiova!
    In fiecare saptaman (luni, joi si vineri) 3 companii aeriene opereaza zboruri directe din Craiova spre Antalya !
  • Grecia- Zakynthos, Lefkada, Corfu, Evia, sunt destinatii ce trebuie bifate cel putin o data in viata!
    O vacanta in Grecia o visezi, o realizezi si ti-o amintesti apoi un an intreg. Te indragostesti de soarele arzator si culoare turcoaz a marii, de salata greceasca cu ulei de masline si frappe-ul savurat la taverna.
  • Destinaţiile exotice sunt din ce în ce mai solicitate de turiştii şi oferta agentiilor este variată, de la Republica Dominicană Cuba, Mexic la Thailanda, Sri Lanka, Maldive, Mauritius, Seychelles, Zanzibar, Bali.

Ofertele de vacanţă vor cuprinde atât destinaţiile externe aflate la mare căutare (Turcia, Grecia, Spania, Italia, Egipt, Tunisia, Cipru, Portugalia), cât şi litoralul românesc, staţiunile montane şi balneare din România, unde vacanţele se pot cumpăra şi cu vouchere de vacanţă!

  • Vă invităm să descoperiti un hotel de lux creat astfel încât să poată oferi un loc al intimității, grației și discreției, în centrul Craiovei, cu o serie completă de facilități și servicii ce îți vor depăși așteptările de fiecare dată!- Ramada Plaza Craiova
  • Bacolux Hotels vor fi prezenti cu:
    ➡Hotelul Afrodita și Hotelul Diana din Băile Herculane,
    ➡Hotelul Craiovița din Craiova și
    ➡Pensiunea Bacolux din Bușteni
  • Situat într-o zona liniștită, cu frumuseți naturale în cea mai pură formă, „Carul din Stele” a devenit în ani, reperul obligatoriu pentru cea mai bună mâncare tradițional românească
  • CFR Călători se schimbă! Vino să afli cum, ce oferte și surprize ne pregatesc- la Târgul de Turism al Olteniei
  • Meșterii olari, tâmplari, artizani sau croitori rispiți prin toate colțurile țării aduc mai aproape de oamenii de astăzi bucuria și emoțiia tradițiilor românești.

Nu vor lipsi tombole cu premii, prezentãri de locatii hoteliere noi deschise, degustãri specifice anumitor zone turistice, momente artistice care sã trezeascã interesul pentru anumite destinatii.
Targul de Turism al Olteniei se va desfasura in paralel cu Horeca Expo Oltenia, targ dedicat furnizorilor de echipamente, produse, accesorii şi servicii care sunt folosite pentru hoteluri, restaurante si baruri.
*Nu vor lipsi cooking show-uri organziate de chef Ciprian Nicolescu insotite pairing-uri oferite de Somelierul Sergiu Nedelea
Cu o experiență de peste 22 de ani în industria ospitalității, Sergiu Nedelea nu este doar unul dintre cei mai cunoscuți Somelieri români, ci și un prolific autor de specialitate și un formator cu o solidă reputație.

  • Daca sunteti interesati de imprimarea si personalizarea articolelor textile si de imbracaminte horeca cu ajutorul tehnologiei de broderie computerizata de ultima generatie, o sa ne cunoastem in curand cu. Atelierul de Broderie Brizbiz
  • De la targ nu vor lipsi nici produsele traditionale bio, dulceturi 100% naturale dupa retete vechi romanesti (Rose Story- Brasov), sucuri naturale fara conservanti (Din Eden – Polovragi), miere de Romanati ( Bee Mag), produse din lavanda ecologica si dulciuri de casa traditionale.

*Gogu Neagoe va realiza gratis caricaturi vizitatorilor doritori sa păstreze o amintire de la Targul de Turism al Olteniei 2020

Participarea grupurilor de elevi /studenti de la institutiile de invatamant din Oltenia la evenimentul dedicat turismului beneficiaza de acces gratuit la unul dintre Muzeele din Craiova.
➡In acest scop, cadrele didactice interesate, sunt rugate sa transmita o solicitare cu cel putin 10 zile inainte de deschiderea evenimentului, la adresa de e-mail [email protected]

Parteneri ai evenimentului:
Selgros România
Golden Brau
Asociatia Bloggerilor Olteni

Târgul este deschis între 10:00 şi 18:00, în toate cele trei zile (6- 8 Martie2020), iar intrarea este gratuită!
Program Târg:
Vineri: 10.00 – 18.00
Sâmbătă: 10.00 – 18.00
Duminică: 10.00 – 18.00.
Locaţie: Centrul Multifuncţional Craiova, str. Târgului nr. 26
Detalii privind organizarea celor două evenimente găsiţi pe:
www.targdeturismoltenia.ro şi www.horecaexpooltenia.ro.
Pagini de facebook: Târgul de Turism al Olteniei şi Horeca EXPO Oltenia

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.