S-a redeschis Inspire VIP Electroputere si am fost la TENET

Recunosc că am aflat abia pe 17 septembrie că s-au redeschis cinematografele. Chiar mai mult: poți să mănânci sau să bei suc în interior. Wow 🙂

Este obligatoriu să porți masca pe toată durata filmului, dar poți sa o dai jos când mănânci sau bei suc, bineînțeles.

Imediat ce am aflat, cinefilul din mine s-a activat și am dat curs invitației pentru a vedea TENET. Unde altundeva decât la Inspire VIP Electroputere Craiova.

Daca îți faci probleme legate de distanțare, scaunele de la Inspire VIP aveau deja mult spatiu iar acum biletele se dau din două în două locuri. Dar, ca și mine, mulți nu știu încă despre redeschiderea cinematografelor și sala era sâmbătă seara doar parțial ocupată.

Mi-am luat punga de popcorn și după ce m-am așezat pe scaun am putut sa mă bucur de scaunele rabatabile și spațiul generos al sălilor VIP Inspire Cinema.

„Tenet” este un film de actiune science-fiction semnat de Christopher Nolan. Este o poveste epică a cărei acțiune debutează în lumea spionajului internațional.
Înarmat cu un singur cuvânt – Tenet – şi luptând pentru supraviețuirea întregii lumi, protagonistul călătoreşte printr-o lume crepusculară a spionajului internaţional, într-o misiune a cărei acţiune se va desfăşura dincolo de timpul real. Nu călătorie în timp. Inversiune.

Daca nu îți explodează mintea de la firul epic încâlcit te vei bucura de un subiect original și unic și cam prima data când se vorbește despre o armă inversată în timp.

Nu citisem nimic despre film si asta m-a făcut să trăiesc surprizele odată cu personajul. Si surprizele se țin lanț.

Se pare ca ideea filmului s-a concretizat după mai bine de noua ani si peste o decadă de deliberări și modificări.

Așa că, daca ești amator de science-fiction si scenarii întortocheate, ai ocazia să vezi pe marile ecrane săptămână aceasta un film cu incasari record, al 4-lea ca realizari din 2020.

Vizionare plăcută!

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.