Aroma de sarbatori si Aroma Land

Se apropie sărbătorile și ne zboară gândul la vin fiert, scorțișoară, mere coapte, zăpadă și brad.

De câțiva ani nu mai cumpăr brad natural ci folosesc diverse alternative. Anul acesta m-a inspirat poza acesta și faptul că am și brazii împodobiți din centrul vechi chiar în fața geamului. Deci cam ăsta va fi bradul meu anul acesta.

Totuși, pentru că îmi place mirosul de brad în casă, aleg să folosesc în fiecare an uleiuri aromate cu miros de brad.

Am ales brandul de produse de aromaterapie Aroma Land, marcă a companiei româneşti Electric Masters SRL, cu puncte de producţie atât în România la Craiova, cât şi în India sau Italia. Pentru realizarea produselor se folosește numai materie primă certificată.

Aroma Land își dorește, prin expertiza caselor de parfumuri cu care lucrează, să ducă la un alt nivel arta utilizării esențelor aromatice atât pentru odorizarea interioarelor cât şi pentru echilibrarea şi armonizarea corpului, a minţii şi a spiritului.

Uleiurile de aromaterapie sunt disponibile în 57 de arome, iar beţişoarele parfumate pot fi găsite în 30 de arome. Bețișoarele sunt produse din rășină naturală și sunt câte 20 în fiecare cutie

Anul acesta, pe lângă uleiul aromatic de brad, am luat și un vas aromaterapie și un set de bețișoare parfumate antistres.

Pentru că am omis să iau un suport special pentru bețișoare, am improvizat un suport dintr-un pahar in care am pus nisip. Bețișorul stă înfipt în pahar și este ușor înclinat deasupra paharului, ceea ce face ca cenușa rezultată să cadă, după ce bețișorul arde, în nisipul din pahar. Vouă vă recomand să cumpărați și suportul care vine cu o tăviță special concepută și astfel nu mai trebuie să apelați la astfel de improvizații.

Acum bețișoarele ard și produc un miros plăcut care aduce o stare de liniște și un miros oriental. După ce termin bețișoarele, mai aproape de sărbători, voi folosi uleiul aromat și vasul de aromaterapie pentru a aduce, cu ajutorul esenței de brad, aroma sărbătorilor în casă. Eu am ales aroma de brad, voi puteți alege din cele 57 de uleiuri aromate din oferta Aroma Land.

Sărbători aromate și fără stres, să avem!

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.