Sărbătoarea aromelor in Aroma Land

Iarna aceasta se pare că vom petrece iarăși mult timp în casă. Pandemia nu ne-a lăsat să ne facem prea multe planuri și toată lumea este confuză in ceea ce privește locul unde își va petrece sărbătorile. Se pare că singurul obicei, după părerea mea prost, cu care ne este permis sa rămânem în această pandemie este să dăm buzna la cumpărături de parcă iar vine sfârșitul lumii.

Până la urmă sărbătorile ar trebui sa fie despre introspecție dar mai ales despre bunătate și comunitate și nu despre stres, panică, ceartă și îmbulzeală. Dar se pare că singura îmbulzeală care nu se pune anul acesta, pandemie fiind, este cea din supermarketuri. Dacă par cârcotaș să știți că citez câțiva prieteni.

Sărbătorile, în mintea mea, sunt despre a fi alături de cei dragi, dar și despre arome. Dacă e să mă gândesc la sărbători sigur ma duce gândul la cozonac, de Crăciun, sau la pască, de Paști. Totodată Crăciunul îl asociez cu miros de brad, măr copt și scorțișoară. Poate și zăpadă și vin fiert. De zăpadă, mai ales in sud, nu prea am mai avut parte recent, dar măcar vin fiert putem face din belșug.

Aromele le-am luat de la Aroma Land, uleiurile parfumate contribuie la crearea unei anumite stări de spirit în functie de aromele folosite. În sezonul sărbătorilor, aromele de brad, mar, portocala și scorțișoară contribuie la crearea unei atmosfere calde si pline de bucurie, specifică sărbătorilor de iarnă.
Pe lângă decorul specific Crăciunului, cu brad împodobit, instalatii și figurine, aceste uleiuri volatile sunt precum condimentul din mâncare. Astfel, parfumul acestor uleiuri de aromaterapie reprezintă acel ingredient care conferă o amprenta aparte casei tale.

Cât despre cei dragi, cei care sunt plecați îi voi avea aproape de mine în gând iar cei prezenți vor fi alături de mine de sărbători.

Va doresc si vouă să regăsiți spiritul sărbătorilor și să aveți parte de cadouri cu sens. Mai jos vă las o listă cu ceea ce Asociatia Prof21 crede că sunt cadouri cu sens și te invit să îmi spui într-un comentariu ce crezi că are sens pentru tine atunci când vrei să faci un cadou cuiva drag.

Sărbători pline de cadouri cu sens, să aveți!

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.