Aniversarea a 7 ani de Craiova Blog Meet #84

După ce ne-am cunoscut la prezentarea vinurilor de la Crama La Salina, m-am alăturat si eu bloggerilor olteni pentru a sarbatorii implinirea a 7 ani de cand organizeaza fara intrerupere intalnirile blogosferice lunare.

Narcis Neagoe a inceput cu o scurta prezentare a vinurilor de Samburesti. Pentru cei ca mine, care nu fusesera inca la o degustare sau la pairing cu branzeturi poloneze, informatiile au fost binevenite.

Ca sa intelegem importanta paharelor in cadrul degustarilor, Daniel a facut „un experiment” rugand o reprezentanta a sexului frumos sa deguste din cele 6 pahare cu vin.

Pentru ca a fost „cobaiul” experimentului, Andreea a primit o sticla de vin care intelege femeile.

Pentru ca la Craiova Blog Meet aniversar au fost si prietenii polonezi, Magdalena Filary s-a ocupat de traducere. Dupa ce petrecerea s-a mai „incins” putin (probabil ca si vinul de Samburesti a avut un merit), am renuntat la traducere si am invatat sa „cantam” La multi ani si in poloneza.

Craiova Blog Meet #84 aniversar la Oxygen Bistro

Pentru ca se anuntasera peste 40 de persoane la Craiova Blog Meet aniversar, am avut nevoie de coordonare. Cu acces in avans la meniul de la Oxygen Bistro si stiind ce vinuri prefera fiecare, ne-am hotarat si la felurile de mancare. Eu am comandat o portie de Creveti cu sos lime-bisc care a mers de minune cu un Merlot de Samburesti.

Dupa ce am dat gata mancarea, au inceput blogoltenii discutiile de socializare, dupa care am pus in aplicare o metoda inovatoare pentru un sunet surround inedit care a invitat lumea la dans.

Ne-am rehidratat cu Aqua Carpatica si am continuat asa pana la miezul noptii.

Cand simteam nevoia sa imi acopar „podoaba” capilara, a venit Horatiu cu sepcile negre, tocmai bune pentru ca pozele cu mine sa nu se „voaleze”.

Odata cu miezul noptii a venit tortul, care are o traditie speciala. Geordan, care a fost la primul Craiova Blog Meet in urma cu 7 ani, a spus atunci ca mama lui face torturi exceptionale. Afirmatia a trebuit verificata iar apoi asa a ramas obiceiul, chiar daca intre timp Geordan a plecat in Germania. Multumim Geordan. Iti garantam ca tortul a iesit bun si de aceasta data.

La asa un eveniment se cuVin si cateva toasturi aniversare. Asa ca am avut 3 tipuri de spumant Zarea: Brut, Extra-Sec si Rose Demisec, ca sa fie pentru toate gusturile la Craiova Blog Meet aniversar.

Sunetul surround a avut un farmec aparte dar bine-nteles ca mancarea, tortul, vinul si nu in ultimul rand compania si-au adus toate aportul la reusita evenimentului. 🍾 💃 La multi ani, bloggeri dragi!


craiova_blog_meet_aniversar.jpg

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.