Miami Bici sau cum să faci din bici plici și apoi să și râdă lumea cu haz de necaz

Am fost plăcut surprins de ceea ce am văzut. Mai ales că este printre filmele românești care au potențialul să transforme puțin industria locală.

Miami bici este un fel de Las Fierbinți cu acțiunea la oraș, atât în București cât și la Miami

Cei doi protagoniști din rolurile principale Codin Maticiuc și Matei Dima (BRomania) acuza o acută alergie la sărăcie „mă mănâncă pielea de la ea” (Codin) și pornesc în căutarea visului american la Miami.

Aici au parte de tot felul de surprize și întorsături de situație care în combinație cu romgleza de tip Sounds Romanian But OK au stârnit râsul întregii săli de cinema de la Inspire Cinema VIP Electroputere

Alături de publicul prezent am avut ocazia să punem întrebări si să aflam detalii chiar de la cei doi actori.

Astfel am aflat că filmul a costat 1,5 milioane de euro (printre cele mai scumpe filme românești) și că deja se lucrează la partea a doua.

Filmul are ratingul N-15 – Nerecomandat 15: filme nerecomandate persoanelor sub 15 ani, întrucât acestea conţin violenţă fizică, psihică sau de limbaj intensă, scene de cruzime asupra oamenilor sau animalelor, scene de consum de droguri şi alcool, comportamente şi atitudini antisociale ce pot fi imitate cu uşurinţă, scene care descriu abuzuri asupra copiilor sau care prezintă femeile în ipostaze degradante. În această categorie sunt incluse, de regulă, aproape toate fiilme horror. Totuşi, aceste filme nu sunt interzise minorilor cu vârsta de până la 15 ani, ci doar nerecomandate.

Miami Bici este povestea lui Ion si Ilie, doi tineri dintr-un mic oras obscur din Romania care merg la Miami in toiul iernii, pentru a trai atat Visul american cat si visul romanesc de a se imbogatii rapid. Odata ajunsi acolo, ei se regasesc in mijlocul planului machiavelc al lui Misu, un roman de cea mai joasa speta, stabilit in Florida. Implicandu-se involuntar in afacerile dubioase ale lui Misu, dar fiind in secret sfatuiti de Gelu, mentorul lor auto-proclamat, de acasa, cei doi se lupta pentru a supravietui in America. In acelasi timp, se dezvolta o poveste de dragoste intre Ion si Ioana, o fata de moravuri usoare, dar cu inima curata, care le da o mana de ajutor.

Sursa:
https://www.inspirecinema.ro/film/Miami-Bici–2-1071

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.